Arkiv for september 2011

Billeder fra ANIEL…..

Tak til Anine for smukke billeder af ANIEL…… Alt det skønne efterårstøj i blide bløde & varme farver. Skønne kvaliteter som uld silke & økologisk bomuld er klar til DIG derude. Kom indenfor både i den rigtig butik på Frederiksberg Alle og webshoppen  ANIEL.DK.

Så siger datoen 2. september

Så siger datoen 2. september – EFTERÅR – ja det er måske lidt svært at mærke forskellen, for sikke da en utrolig sommer det har været. Koldt & vådt…… Og det sidste mærkede vi her på Frederiksberg noget så eftertrykkeligt den 2 juli da vi fik SÅ meget vand i vores butik og for øvrigt en masse andre butikker her i området.

Det tog os – Erik & jeg – næsten 6 uger med arbejde fra morgen til aften, at blive færdig så vi kunne åbne og få pakket alle de skønne efterårs – & vinter varer ud og lagt på hylder og borde. Juhuuuu for den 11 august hvor vi kunne åbne døren med et dybt suk og sig velkommen til vores tørre nye butik.

ENGEL’s skønne uldfleece er på plads i jakker, og flyverdragter i både cremefarvet og ozeanblue.

Der er strik i lange baner fra fantastiske ESENCIA – den højhalsede alpaca strik – elefanthuer – babyhuer & leggings i de 4 farver som jo hver eneste gang er lige smukke.

SERENDIPITY’s elskede velour bukser med go plads i army & marine med bluser der passer til er også på plads.

Tee fra Serandipity Kr. 198,- Dragt fra Serandipity Kr 378,-
Halsedisse i ren uld Kr 228,- Elefathue i ren uld Kr 198,-

 

Og selvfølgelig alt det andet både søde praktiske og varme, til den kolde tid vi jo desværre går i møde

SÅÅÅÅ efterår kom anton hvis du tørklæde – nå ja OG mine økologiske tørklæder til bare 350,00 knitrende danske kroner. Nye farver er på vej…….. Uhh jeg glæder mig jo så mega meget hver gang jeg skal til at farve, at det da må smitte af på både farve stof og i sidste ende dig som kunde !!!!