Arkiv for maj 2011

Den skønne spelt !!!

Hver eneste dag har jeg kunder i butikken der spørger til spelten i madrassen & ammepuden, og jeg elsker at fortælle det igen igen og igen hvor meget jeg holder af spelt pga den gode egenskab spelt nu engang har. Spelt er en urhvede og dyrkes i det meste af verden, historien starter et sted i egypten for mange tusinde år siden. Rent videnskabligt er der notater omkring speltens egenskaber helt tilbage til 1100 tallet, fra en nonne ved navn Hildegard v. Bingen, som også er kendt for sin musik og andre naturmedisinske erfaringer.
I vore dage bliver spelt brugt af mange bagere og der dyrkes stadigt mere spelt i Danmark.
Lige nøjagtig speltskaller indeholder optil 90 % kiselsyre som er et mineral der optages igennem huden. Kiselsyre stimmulere dannelsen af bindevæv og imunforsvaret, som nyfødte har stor gavn af.

” Spelten er varm, den er den bedste kornart, fedtfattig og kraftig, mildere end alle andre, den opbygger en sund krop og sund blod og gør mennesket lystigt og glad.

Spelten er letfordøjelig ved forskellige tilberedninger. Hvis nogen er så svag at man ikke kan spise, så kan man give vedkommende en drik lavet af afkog af speltkerner med æggeblommer. ”    HILDEGARD AF BINGEN  ( 1098-1179 )

10 % rabat på ALT pga nomineringer på AOK…….

For 5.gang er ANIEL nomineret til byens bedste børnebutik på AOK, det er jo helt vildt dejligt.
1000 tak til den jury, som har nomineret os.

Vi har aldrig vundet, men været rigtig tæt på så i år vil jeg gøre en større indsats og satse ALT på at vinde.

DU kan hjælpe mig & ANIEL ved at afgive din stemme på Alt Om København.

For at ANIEL kan blive endnu bedre og mere udbredt må du rigtig gerne sende denne mail videre til alle dem du kender – eller gå ind på ANIELs nye Facebook side
ANIEL – naturens sag i sagens natur
og klik ”synes godt om”.
Jeg lukker snart den gamle profil ANIEL ApS og vil jo gerne have så mange venner som muligt med over på den nye, så hvis du ikke har gjort det endnu SKYND DIG – der er altid mange overraskelser konkurrencer nyheder & besked den vej igennem, så det er en go ide at være ven med ANIEL på Facebook.

For at fejre nomineringen på AOK, som løber frem til midt Juni 2011, får ALLE kunder indtil da minus 10% rabat på ALT i butikken & på webshoppen, men så skal du også gi din stemme til ANIEL på AOK nu – lige NU !! Jeg tjekker dig…….

Altså rabat på ALT, som jeg fratrækker dit køb uanset hvor du handler, og HUSK at på webshoppen som jo har åbent døgnet rundt, er der gratis fragt ved køb over 500,00 kr.

Det var alt for nu, fortsat go dag.

KÆRLIGST fra Anette ANIEL.DK